Ontdek onze lessenroosters voor 2024-2025: DANS & YOGA

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Flow & Balance: Yoga, Tai Chi & Qi Gong Fusion

18 oktober / 19:00 - 22:00

€40

Ervaar de ultieme balans tussen lichaam en geest met een unieke combinatie van yoga, tai chi en qi gong!
Deze avond draait volledig om het laten stromen van energie, het versterken van je lichaam en het kalmeren van je geest. Ontdek hoe deze drie eeuwenoude bewegingsvormen samenkomen in één harmonieuze avond.

Wat kun je verwachten?

  • Yoga: We beginnen met een energieke yogasessie om de spieren los te maken en de ademhaling te verdiepen. De focus ligt op vloeiende bewegingen die kracht en flexibiliteit opbouwen, terwijl je ook mentaal tot rust komt.
  • Qi Gong: Duik in verschillende energiebewegingen met een rustgevende qi gong-sectie. Deze oude praktijk combineert ademhalingsoefeningen en langzame, bewuste bewegingen om je levensenergie te activeren en in balans te brengen.
  • Tai Chi: Daarna starten we met tai chi, de zachte Chinese vechtkunst die draait om vloeiende, meditatieve bewegingen. Het helpt je om spanning los te laten en je energie (chi) op een gecontroleerde manier door je lichaam te laten stromen.

Waarom je deze workshop niet mag missen:

  • Breng lichaam en geest in balans: Yoga zorgt voor flexibiliteit en kracht, tai chi kalmeert de geest, en qi gong versterkt je energie.
  • Verhoog je energie en vitaliteit: Door je chi te laten stromen, ervaar je een boost van energie en levenskracht.
  • Ontspanning en focus: Deze combinatie van bewegingen helpt je om zowel fysiek als mentaal spanning los te laten en innerlijke rust te vinden.
  • Voor alle niveaus: Of je nu een doorgewinterde yogi bent of nog nooit tai chi of qi gong hebt geprobeerd, deze les is voor iedereen toegankelijk.

↠ INSCHRIJVEN VIA STUDIOYO.TRAININ.APP

Gegevens

Datum:
18 oktober
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€40

Organisator

Studio Yo
E-mail
contact@studioyo.be

Locatie

Studio Yo
Struikstraat 5
Assent, 3460
+ Google Maps
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!